Flyttefirma Odense » få 3 tilbud og priser fra flyttemænd

Spar 60% på flytteopgaver

Slip for besværet med professionel flytning

Hver dag flytter hundredvis af danskere bolig – og lige så mange virksomheder skifter lokaler. Nogle vælger at klare det selv, hvis de har en trailer og lidt ekstra hænder til rådighed, men rigtig mange vælger også at betale sig fra besværet.

Leder du efter et flyttefirma i Odense, kan vi hos Flytte3tilbud.dk hjælpe dig. Vi samarbejder med flyttemænd over hele landet og har også mange samarbejdspartnere i og omkring Odense. Det er allesammen billige flyttefirmaer med erfaring og gode anmeldelser.

Få den bedste pris på flytning fra en af vores flyttemænd

Bor du i eller omkring Odense – eller skal du snart flytte dertil – skal du bruge kompetente flyttemænd til at varetage flytningen af dine ting. Hvad, prisen på din flytning bliver, afhænger af en række forskellige faktorer:

  • Størrelsen på din nuværende bolig
  • Mængden af dit nuværende indbo
  • Distancen fra din gamle bolig til den nye
  • Afstand til parkering
  • Etage(r)

De fleste flyttemænd har opgivet en timepris på deres hjemmeside for at give dig et udgangspunkt, men vil formentlig give et samlet tilbud på hele din flytning ved henvendelse.

Hos Flytte3tilbud.dk indhenter vi sammenlignelige tilbud for at give dig et bedre overblik og muligheden for at vælge det bedste og billigste flyttefirma i Odense.

Få tilbud fra flyttefirmaer i Odense og vælg det der matcher dine behov

For at få 3 gratis og uforpligtende tilbud, skal du udfylde vores tilbudsformular. Det tager ikke mere end 5 minutter, og alt, vi skal bruge, er informationer om din flytning samt dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat på dig, når vi har de 3 tilbud klar.

Vores dygtige team sidder allerede klar til at behandle din henvendelse. Det betyder, at så snart vi har modtaget din forespørgsel, går vi i gang med at indhente tilbud. Vi kontakter de flyttefirmaer i og omkring Odense, som har de bedste forudsætninger for at stå for netop din flytning. Vurderingen foretages blandt andet ud fra tidligere anmeldelser, kapacitet og flytteopgaven.

Samme dag eller senest inden for 48 timer modtager du de 3 tilbud, og derfra er det op til dig at vælge det bedste.

Gratis og uforpligtende at modtage tilbud

Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores tilbudsservice. Vi forsøger at gøre markedet gennemskueligt og at give dig den bedste pris på flytning. Alle vores samarbejdspartnere er indforståede med, at de er i en ”tilbudskrig”, hvor de konkurrerer mod to andre flyttefirmaer om at vinde dig som kunde.

Det betyder, at de giver dig deres bedste tilbud med det samme. Det er ikke altid tilfældet, hvis du selv kontakter et tilfældigt flyttefirma – slet ikke, hvis du giver udtryk for, at du ikke har været i kontakt med andre eller ikke har planer om at indhente tilbud flere steder.

At bruge vores service sikrer dig kompetente flyttemænd, der med sikkerhed kan varetage din flytteopgave professionelt og punktligt.

Du bestemmer selv, om du vil gøre brug af ét af de tilsendte tilbud, men sandsynligheden for, at du finder et bedre flyttefirma i Odense til en bedre pris et andet sted, er meget lille.

INDHENT TILBUD

Information

Vores mission er at give dig som leder efter en god pris på flytning, de bedste muligheder. Her henviser vi til vores samarbejdspartner, hvor vi vil modtage en mindre provision, hvis du vælger at gøre brug af et af de tilbud du får tilsendt.

Services

Privatflytning

Erhvervsflytning

Flytning ud af hus

Flytning ud af lejlighed

Flyttemand

Firmaflytning

Firma

Om os

Vores team

Kundeudtalelser

Ledige stillinger

Kontakt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret når der kommer nyheder og gode tilbud.

Har du spørgsmål? Kontakt os