Flyttemand København » få tilbud og priser på flyttemænd i København

Gratis & uforpligtende
Flyttemand København 3 tilbud

Flyttemand København – få gratis tilbud på flytning

Få de bedste tilbud på flyttemænd i København – helt gratis og uforpligtende.

Jeg skal flytte til eller fra København – hvad gør jeg?

Du står og skal flytte enten til eller fra København – eller måske internt i København. Du har ingen bil, og du har ikke mulighed for at låne én. Måske har du ikke engang kørekort. Det kan virke ret svært at flytte rundt i København, for det er svært at finde parkering, og det er i det hele taget ret svært at komme rundt med en stor bil, hvor der er plads til alle dine ejendele.

Der findes dog et hav af flyttemænd i København, der så let som ingenting kan klare din flytning. De er vant til at komme rundt med kassebilen og finde alternative steder at parkere. De er også vant til at bære tunge ting og uhandy møbler ned ad smalle trappeopgange – uden en ridse.

Det handler altså om at finde nogle kompetente og billige flyttemænd, der kan hjælpe dig med din flytning.

Find den bedste pris

Priserne varierer meget, når det kommer til flytning i København. Der er mange tusinde kroner at spare ved at se sig lidt for og indhente tilbud flere steder, så du har mulighed for at vælge det billigste. Priserne starter fra omkring 500 kr. i timen, men mange flyttefirmaer giver en samlet pris på en opgave – og hvis opgaven mod forventning skulle tage længere tid, lægges der ekstra timer til jævnfør timesatsen.

Det er altid en god idé at få en samlet pris på en flytteopgave frem for en timepris, da du umuligt kan vide, hvor lang tid flytningen vil tage, hvis du ikke har erfaring med at flytte. Det er rart at have en samlet pris at forholde sig til, og det er et meget bedre grundlag for at sammenligne priser.

Indhent tilbud

Hos Flytte3tilbud.dk indhenter vi 3 tilbud på flytning i København for dig. Du skal kun bruge et par minutter af din tid på at indtaste oplysningerne om din flytning og dine kontaktoplysninger, så vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Vi skal blandt andet vide følgende om din flytning:

  • Hvor skal du flytte til og fra?
  • Hvor langt er der imellem adresserne?
  • Hvor stor er den bolig, du flytter fra?
  • Hvor langt er der til parkeringsmuligheder?

Mange flyttefirmaer tilbyder også salg af flyttekasser, lageropbevaring og hjælp med ned- og udpakning. Har du behov for nogle af disse ydelser – eller andre – tilføjer du det i din forespørgsel.

Få gratis og uforpligtende flyttetilbud

Så snart vi har modtaget din henvendelse, finder vi de tre firmaer, der har de bedste forudsætninger for at klare netop din flytning. Vi kigger blandt andet på flyttekapacitet, lokation og tidligere anmeldelser. Vi kontakter firmaerne og beder dem vende retur med tilbud på din flytteopgave.

Når vi har fået alle tilbud, sender vi dem til dig. Det er gratis og uforpligtende, så du vælger selv, om du vil benytte dig af nogle af de tilsendte flyttetilbud – vi tør dog godt at love, at de hører til blandt Danmarks bedste tilbud og flyttemænd.