Kundeudtalelser

Spar 60% på flytteopgaver

Testimonials

Vores tilfredse kunder

Skulle finde en flyttemand til min ældste datter, da hun skulle flytte i lejlighed. Fik hurtigt og nemt kontakt til den rigtige flyttemand, som uden problemer kunne hjælpe med en flytning til 4. sal.

Pernille

Kan kun anbefale flytte3tilbud.Havde brug for et par gode stærke hænder, da min mors gamle klaver skulle flyttes. Ikke nogen nem sag. Sendte min opgave afsted, og havde hurtigt et par gode kandidater. Endte med at få flyttet klaveret dagen efter.

Erik

Kan varmt anbefale servicen!Første gang at jeg har benyttet mig af et flyttefirma til en flytning, og det tror jeg mine nærmeste venner og familie er meget glade for. Det var meget enkelt efter at have udfyldt formularen. Blev hurtigt sat i kontakt med en sej flyttemand, som kunne sørge for det hele gik som smurt.

Susanne

INDHENT TILBUD

Information

Vores mission er at give dig som leder efter en god pris på flytning, de bedste muligheder. Her henviser vi til vores samarbejdspartner, hvor vi vil modtage en mindre provision, hvis du vælger at gøre brug af et af de tilbud du får tilsendt.

Services

Privatflytning

Erhvervsflytning

Flytning ud af hus

Flytning ud af lejlighed

Flyttemand

Firmaflytning

Firma

Om os

Vores team

Kundeudtalelser

Ledige stillinger

Kontakt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret når der kommer nyheder og gode tilbud.

Har du spørgsmål? Kontakt os