Erhvervsflytning » få 3 tilbud og priser på erhvervsflytning

Gratis & uforpligtende

Erhvervsflytning – få 3 gode tilbud på erhvervsflytning

Få de bedste tilbud på erhvervsflytning her – helt gratis og uforpligtende.

Erhvervsflytning pris

Når dit firma skal flytte lokaler, vil du formentlig få brug for assistance, uanset om der er tale om kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler eller noget helt fjerde. Nogle firmaer beder medarbejderne hjælpe med ned- og udpakning, men typisk er det en ineffektiv måde at bruge tiden på, da det tager medarbejderne meget længere tid end professionelle – og så er det nu heller ikke det, de er ansat til.

Hos Flytte3tilbud.dk kan du nemt og enkelt indhente 3 tilbud på erhvervsflytning. Det er helt gratis og uforpligtende, og det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde tilbudsformularen med opgavebeskrivelse og kontaktoplysninger.

Billig flytning, nedpakning og udpakning

Flyttefirmaerne kan typisk hjælpe med meget mere end bare flytning:

  • Flytning fra en adresse til en anden
  • Mulighed for lageropbevaring
  • Nedpakning og udpakning
  • Salg og udlejning af flyttekasser

Det er dog helt op til dig, hvilke dele af flytningen, du har brug for assistance til.

Hvordan finder jeg den bedste pris på privatflytning?

Det kan være fristende at ringe til det første flyttefirma i lokalområdet, men typisk er det ikke den billigste løsning. Du ved det i hvert fald ikke uden at have undersøgt markedet en smule, og det er synd at bruge mange tusinde kroner mere ved at vælge det første firma, du støder på.

Ved at vores bruge vores tilbudsformular, kan du nemt og hurtigt modtage tilbud på din erhvervsflytning fra 3 forskellige flyttefirmaer, som, du er sikker på, kan varetage opgaven på det ønskede tidspunkt. Flyttefirmaerne er alle anerkendte med gode anmeldelser fra tidligere brugere, så du behøver ikke bekymre dig om virksomhedens ting.

Til gengæld skal du kun bruge 5 minutter af din tid og så vente en dag eller to på at modtage de 3 flytte tilbud, som du kvit og frit kan vælge imellem. Det koster ingenting, og der er intet krav, om at du skal gøre brug af tilbuddene.

Beskriv din erhvervsflytnings så detaljeret som muligt

Der er stor forskel på virksomheder; både på type og størrelse, og det har stor indflydelse på prisen på flytningen. Sørg for at få alt med, så flyttefirmaerne kan afgive et realistisk tilbud. De har behov for at vide, hvor meget tid der skal bruges på opgaven, hvor mange flyttemænd der skal bruges, og hvilken flyttebil eller -biler de skal køre i.

  • Type lokaler (lager, kontor, mv)
  • Adresse for fra- og tilflytning (distance i km)
  • Størrelse på nuværende lokaler (i m2)
  • Oversigt over inventar
  • Mulighed for parkering på begge adresser

Der er forskel på, om det er et kontor på 100 m2, hvor inventaret primært består af borde, stole og reoler, eller om der er tale om et lagerlokale på 2000 m2 med reoler i flere etager, der er fyldt med varer.

Gratis og uforpligtende

Det koster ikke noget at gøre brug af vores service. Du kan helt gratis sende en forespørgsel, og du bestemmer selv, om du vil gøre brug af ét af de tilsendte tilbud – du finder dog næppe et billigere flyttefirma et andet sted.

 

Sidst opdateret