Flyttefirma priser » få 3 tilbud fra flyttemænd i dag

Spar 60% på flytteopgaver

Hvorfor skal jeg bruge et flyttefirma?

Det er de færreste mennesker, der har plads i bilen og eventuelt på traileren til alt deres indbo. Derfor skal der enten sættes én eller flere dage af til at flytte, samtidig med at der skal bedes om hjælp fra venner og familie – eller der skal hyres hjælp udefra.

Mange vælger den nemme løsning og finder en god og billig flyttemand til opgaven. Et flyttefirma har en bil med plads til langt flere møbler og kasser, og så har han erfaring med at flytte, hvilket vil sige, at det går væsentligt hurtigere.

Ved at bruge et flyttefirma kan du fokusere på andre dele af flytningen; du har god tid til at gøre rent, og du kan hurtigere begynde at pakke ud. Du kan også bare tage på café og drikke en cafelatte eller tage børnene med på legepladsen. Og så behøver du ikke spørge venner og familie om hjælp.

Flyttefirma timepris – hvad koster en flyttemand i timen?

Der er store prisforskelle på flyttefirma timepriser. Først og fremmest er der geografiske forskelle, og så er der forskel på, hvad de enkelte firmaer kan tilbyde. Nogle er mindre personligejede virksomheder, der kun består af én bil og én eller to flyttemænd, mens andre er store og veletablerede flyttefirmaer med mange flyttemænd og biler i forskellige størrelser.

Gennemsnitligt vil prisen starte fra omkring 500 kr. i timen, men du kan være heldig at finde lavere timepriser og tilbud. Flyttefirmaerne kører desuden som regel med dagspriser og aftenpriser. Det vil sige, at priserne inden for almindelig arbejdstid er lavere end priserne uden for almindelig arbejdstid, da flyttemændene godt ved, at mange foretrækker eftermiddags- og aftentiderne – eller weekender.

Find de bedste flyttefirma priser

Leder du efter et billigt flyttefirma, kan det betale sig at kontakte flere flyttefirmaer og bede dem afgive tilbud. Du kan enten gøre det selv eller vælge den lette løsning og lade os gøre det for dig. Det sparer du både tid og besvær ved – og højst sandsynligt også penge.

  • Du udfylder tilbudsformularen
  • Vi indhenter 3 gode tilbud på flytning
  • Du vælger det bedste tilbud

Det koster ikke noget at gøre brug af Flytte3tilbud.dk. Det er nemt og hurtigt, og du er fri for at lede efter og kontakte forskellige flyttefirmaer.

Det tager et par minutter at udfylde tilbudsformularen med dine flytte- og kontaktoplysninger, og det tager os højst 48 timer at indhente de 3 tilbud.

Derefter kan du kigge tilbuddene igennem og vælge det, der passer dig bedst. Det er ikke et krav, at du skal vælge ét af vores tilbud, men vi tror på, at du vil gøre det. Det er nemlig rigtig gode tilbud.

INDHENT TILBUD

Information

Vores mission er at give dig som leder efter en god pris på flytning, de bedste muligheder. Her henviser vi til vores samarbejdspartner, hvor vi vil modtage en mindre provision, hvis du vælger at gøre brug af et af de tilbud du får tilsendt.

Services

Privatflytning

Erhvervsflytning

Flytning ud af hus

Flytning ud af lejlighed

Flyttemand

Firmaflytning

Firma

Om os

Vores team

Kundeudtalelser

Ledige stillinger

Kontakt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret når der kommer nyheder og gode tilbud.

Har du spørgsmål? Kontakt os