Privatflytning » få 3 tilbud og priser på privatflytning

Gratis & uforpligtende

Privatflytning – få 3 gratis tilbud på privatflytning

Få de bedste tilbud på privatflytning her – helt gratis og uforpligtende.

Privatflytning pris

Skal du flytte bolig, kan det være svært at få plads til det hele i din egen bil – og selv med en trailer vil det kræve flere hænder og flere ture. Spar tid og kræfter ved at få professionelle til at klare flytningen for dig.

Professionelle flyttefirmaer kan stå for:

  • Flytning fra en bolig til en anden
  • Salg og udlejning af flyttekasser
  • Nedpakning af dine ejendele
  • Udpakning af dine ejendele
  • hjælp med opbevaring af ejendele i en periode

Du bestemmer selv, hvor meget du har behov for – bare husk at beskrive det i opgavebeskrivelsen, når du sender en forespørgsel afsted.

Hvordan finder jeg den bedste pris på privatflytning?

Vil du gerne have den bedste pris på privatflytning, skal du indhente tilbud fra flere firmaer, sammenligne og vælge det bedste. Ved at nøjes med at kontakte et enkelt flyttefirma, ved du ikke, om prisen reelt er høj eller lav. Du risikerer dermed at betale alt for meget.

Det kan tage lang tid at kontakte forskellige flyttefirmaer og bede dem udarbejde tilbud på din flytteopgave. Derudover skal du afvente at modtage tilbuddene, og du skal sammenligne dem. Det kan være svært, da firmaer kan køre med både samlede priser og timepriser, og der kan være forskellige ting inkluderet i tilbuddene.

Hos Flytte3tilbud.dk har vi gjort det nemt for dig. Du kan nøjes med at bruge 5 minutter af din tid på at udfylde vores tilbudsformular med opgavebeskrivelse og kontaktoplysninger.

Beskriv din privatflytning så detaljeret som muligt

Det er vigtigt, at du beskriver din flytning så detaljeret som muligt, når du udfylder tilbudsformularen. Det giver det bedste udgangspunkt for vores flyttefirmaer, når de skal afgive tilbud.

Oplys gerne:

  • Afstand mellem boliger
  • Størrelse på den fraflyttede bolig (i m2)
  • Afstand til parkering på begge adresser

Disse oplysninger vil give flyttemændene mulighed for at udregne tidsforbruget, så de kan give en god, men realistisk, pris.

Gratis og uforpligtende

Så snart vi har modtaget din forespørgsel, finder vi de af vores samarbejdspartnere, der er mest egnede til at udføre netop din flytning. Vi kontakter dem og beder dem udarbejde et flyttetilbud. Senest 48 timer efter modtagelse af din forespørgsel, vender vi retur med 3 flytte tilbud – det er helt op til dig, om du vil takke ja til nogen af tilbuddene.

Det er helt gratis og uforpligtende at gøre brug af Flytte3tilbud.dk. Du betaler ikke for at modtage tilbud, og du betaler heller ikke for at takke ja til ét af tilbuddene. Det er dog helt op til dig, om du gør det. Vores service gør et ellers ugennemskueligt marked mere gennemskueligt, så det er muligt at sammenligne priser på gode og vellidte flyttefirmaer. Alle firmaer bliver nemlig vurderet efter endt arbejde, så vi fortsat kun samarbejder med de bedste flyttefirmaer i Danmark.

Sidst opdateret