Flyttefirma Århus » få 3 tilbud og priser fra flyttemænd

Spar 60% på flytteopgaver

Find flyttefirma i Århus

Århus er én af de byer i Danmark, der oplever flest tilflyttere. Rigtig mange flytter dertil i forbindelse med deres studie – og rigtig mange af de studerende bliver hængende, når de skal flytte fra studieboligen. Det er unge mennesker fra hele landet, der søger mod storbyen, og det kræver lidt ekstra med en flytning langvejs fra.

Er du én af de mange, der flytter fra Sjælland, Fyn eller et andet sted i Jylland til Århus, bør du lede efter et flyttefirma med base nær din nuværende bolig. Skal du derimod flytte fra Århus eller fra én adresse til en anden i Århus, er det et flyttefirma fra Århus, du skal lede efter.

For at gøre det hele nemt for dig, kan du, uanset hvor du flytter fra og til, gøre brug af Flytte3tilbud.dk. Det er hurtigt, nemt og gratis. Du skal ikke bruge tid på at lede efter et flyttefirma, der kan hjælpe dig med din flytning – vi klarer det hele for dig.

Find den bedste pris hos en af vores flyttemænd i Århus

Priserne på flyttefirma i og omkring Århus ligger typisk i den høje ende, da udbud følger efterspørgsel. Der er rigtig mange flyttemænd at vælge imellem, og derfor er der også rigtig mange penge at spare ved at se sig lidt for.

Priserne på landsplan ligger fra omkring 500 kr. pr. time, og det kan variere en del, hvor mange timer det tager et flyttefirma at flytte. Derfor er det svært at sammenligne timepriser. Det nytter ikke noget at vælge det firma til 500 kr. i timen, hvis de er 5 timer længere om det, end dem der koster 700 kr. i timen. Derudover er der forskellige tillægspriser, de forskellige flyttemænd kører med, blandt andet for:

  • Etageejendomme
  • Ekstra tungt inventar
  • Parkering langt fra hoveddøren
  • Ekstra timer
  • Weekend- og aftenkørsel

Sørg derfor for at få et samlet tilbud, så du nemt og overskueligt kan finde det billigste flyttefirma.

Få tilbud fra flyttefirmaer i Århus

Ved at bruge Flytte3tilbud.dk behøver du ikke at bekymre dig om, hvor du skal lede efter flyttefirmaet henne, eller hvordan du skal sammenligne priserne. Du indtaster blot dine oplysninger, og så finder vi 3 kompetente flyttemænd, der med sikkerhed kan varetage din opgave.

De 3 tilbud sendes til dig i en overskuelig og sammenlignelig form, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste og billigste flyttefirma til din flytning til eller fra Århus.

Det er gratis og uforpligtende

Det er helt gratis at bruge vores service, uanset om du benytter ét af vores tilbud eller ej. Det nemlig også helt uforpligtende, så der er intet krav, om at du skal vælge ét af tilbuddene, vi sender til dig. Vi tør dog godt vove at påstå, at du nok ikke finder tilsvarende tilbud andre steder.

Vores tilknyttede flyttefirmaer i Århus er klar over, at når de sender tilbud til os, er de i ”priskrig” med konkurrerende flyttefirmaer, og det får dem typisk til at afgive deres allerbedste tilbud.

INDHENT TILBUD

Information

Vores mission er at give dig som leder efter en god pris på flytning, de bedste muligheder. Her henviser vi til vores samarbejdspartner, hvor vi vil modtage en mindre provision, hvis du vælger at gøre brug af et af de tilbud du får tilsendt.

Services

Privatflytning

Erhvervsflytning

Flytning ud af hus

Flytning ud af lejlighed

Flyttemand

Firmaflytning

Firma

Om os

Vores team

Kundeudtalelser

Ledige stillinger

Kontakt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret når der kommer nyheder og gode tilbud.

Har du spørgsmål? Kontakt os