Flyttefirma København » få tilbud og priser på flytning i København

Gratis & uforpligtende
Flyttefirma København 3 tilbud

Flyttefirma København – få gratis tilbud på flytning

Få de bedste tilbud på flyttefirmaer i København – helt gratis og uforpligtende.

Find flyttefirma i København

Hver dag flytter mange mennesker til og fra København – eller fra en københavnsk adresse til en anden. Det er en noget større udfordring at flytte i storbyen end i mindre byer, da gaderne er smalle, det er svært at finde parkering, og der er rigtig meget trafik.

Hos Flytte3tilbud.dk samarbejder vi med en lang række flyttefirmaer i København, som er vant til at navigere rundt og varetage flytninger både privat og for erhverv i København og omegn. De har stor erfaring med trapper og kantstensparkeringer, så din flytning kan foregå så nemt og hurtigt som muligt.

Find den bedste pris

Der findes rigtig mange flyttefirmaer i og omkring København. Der er billige og dyre firmaer, og der er firmaer med mere erfaring end andre. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvordan du finder den bedste flyttefirma pris.

Mange flyttefirmaer har opgivet en timepris på deres hjemmeside, men det er ikke sikkert, at der er en indikation på, hvor lang tid en flytning vil tage. Det varierer nemlig meget og afhænger blandt andet af:

  • Hvilken etage der flyttes fra og til
  • Hvor stor boligen er, og hvor meget indbo der er
  • Om flyttemændene også skal stå for ned- og udpakning
  • Om der er hjælp til at bære til og fra flyttebilen
  • Hvor der er mulighed for at parkere
  • Hvor stor flyttebilen er

Få tilbud

Hos Flytte3tilbud.dk har vi gjort det nemt for dig at indhente og sammenligne tilbud på flytning i København. Du skal ikke bruge mere en 5 minutter på at udfylde formularen med en beskrivelse af flytteopgaven og dine kontaktoplysninger.

Vi går straks i gang med at finde de mest egnede flyttefirmaer til netop din flytning. Vi har rigtig mange firmaer tilknyttet og har et godt overblik, over hvad de hver især tilbyder i forhold til antal biler og flyttemænd. Det er derfor meget nemmere for os at finde de flyttefirmaer, der kan og vil tage din flytteopgave, uanset omfang.

Herefter kontakter vi de tre firmaer, vi mener, vil kunne klare opgaven bedst. De udarbejder hver især et flyttetilbud ud fra din beskrivelse. Når du har modtaget alle 3 tilbud, sender vi dem til dig. Det tager højst 48 timer, men går typisk hurtigere. Nogle gange går der ikke mere end et par timer.

Det er gratis og uforpligtende

Det koster ikke noget at bruge Flytte3tilbud.dk. Hverken at sende en forespørgsel afsted eller at gøre brug af ét af de tilsendte tilbud. Det er også helt uforpligtende, så selvom vi har brugt tid på at indhente og sende dig tilbud, er der ikke et krav, om at du skal gøre brug af nogen af tilbuddene. Vi kender dog markedet rigtig godt og er sikre på, at du ikke finder et billigere og bedre flyttefirma et andet sted.

Alle flytteopgaver, der fås igennem os, bliver vurderet efter endt arbejde. Det betyder, at vi har et rigtig godt overblik, over hvem der er gode til at flytte, og hvem der klarer opgaven knap så godt. Det sikrer dig en kompetent flytning.